KUNDESENTER

 

FORSIDE KUNDESENTER →

 


 

Produksjons- og leveringstid

 

Tekstil
All tekstil er spesialprodusert i Europa. For varer i en ferdig utviklet klubbkolleksjon vil produksjonstid fra bestilling normalt ligge på 2+ uker og for større samlebestillinger kan produksjonstiden være 4+ uker. Eksempel på større samlebestilling er gjerne en hovedbestilling før ny sesong. Utover dette må det påregnes 3-5 dagers frakttid til Norge. Kundebutikkens medlemmer får bestilte varer til angitt leveransested eller helt hjem på døren. Ved ekstrem pågang hos vår fabrikk, tas det forbehold om at produksjonstid i slike tilfeller kan økes med opp til en uke.

 

Annet tilbehør
Ved bestilling av annet ferdig produsert utstyr eller tilbehør fra internasjonalt lager, er normal leveringstid 5-7 virkedager fra bestilling til varen er levert. Ved leveranse til ytre strøk, må det påregnes ytterligere 3-5 dagers frakttid. Våre leverandører har som oftest varer på lager, men det tas forbehold om at noen varer kan tømmes unormalt hurtig, at varelinjer byttes ut, etc. Det bes derfor om at en planlegger i god tid dersom en vareleveranse er viktig.

 

Generelt
For varer på norsk lager, vil leveringstid normalt være 2-7 virkedager avhengig av geografisk leveransested. Varer som er avtalt lagerført vil bli produsert og fylt på når lageret når et visst nivå før utsolgt. Produksjons- og leveringstider er generelle guidelines som av ulike grunner kan endre seg +/- noen dager. Derfor er det leveringsvilkår som avtales i forbindelse med hver enkelt kundebutikk, som skal gjelde som avtalt leveringstidspunkt. Det tas forbehold om forsinkelser og utsatte leveringstider grunnet tollvesenets kontroll, forsinkelse på̊ transportmidler eller andre uforutsette hendelser (force majeure) som vi ikke kan kontrollere, og vi dekker følgelig ikke eventuelle krav som måtte oppstå̊ i denne forbindelse.

 


 

FORSIDE KUNDESENTER →