KUNDESENTER

 

FORSIDE KUNDESENTER→

 


 

Gratis kundebutikk

 

No Limit Dance er et brand som tilbyr kundebutikker for salg av utstyr relatert til segmentet dans, turn, cheerleader e.l.  Gjennom vårt konsept kan vi tilby en avtale om kundebutikk, slik:

 

Gratis oppsett og drift av kundebutikk

Har du et studio, en klubb eller en bedrift som driver innenfor segmentet og ikke ønsker merarbeid med salg av utstyr til dine medlemmer. Ja, da kan vi sette opp og drifte en kundebutikk for deg helt gratis. Vi gjør hele jobben fra bestilling til levering.   

 

Utstyrskolleksjon

Vi kan lage din helt unike tekstilkolleksjon akkurat slik du ønsker det, samt levere annet tilbehør etter ønske. Vi masseproduserer ikke en ferdig kolleksjon hvor alle kundene fort blir seende like ut, men finner i samarbeid med kundebutikken en designprofil som uttrykker kundens identitet. Vi tilbyr alt fra typiske cotton-mix produkter til polyester produkter med teknisk kvalitet og funksjon.

 

Inntekter

Mange av våre kunder er først og fremst opptatt av å kunne tilby sine medlemmer profilprodukter som viser tilhørighet, men har ikke muligheten til å bruke mye tid og ressurser utover hovedaktivitet. Vårt konsept ivaretar dette gjennom at vi gjør hele jobben for våre kunder og samtidig tilbyr vi kunden en andel inntekt fra alt medlemssalget.

 

Det lille ekstra

Kunder som blir en del av vårt konsept får det lille ekstra. Siden vi har spesialisert oss på custom design sublimering, har våre kunder en betydelig valgfrihet når det gjelder å skape bekledning som skiller seg ut. Sublimering gjør at farger og trykk er like holdbare som selve plaggets materiale - og trykken er inkludert i våre priser. Les mer her.


 

FORSIDE KUNDESENTER →