CUSTOM DESIGN

 

BEST PÅ PRIS

Vi tilbyr custom design
til vanlige tekstilpriser.
 

LAVT MINIMUMSANTALL

Produksjon av få antall
med gode rabatter.
 

HURTIG PRODUKSJON

1-3 ukers produksjon levert
direkte til medlemmet.
 

FUNKSJON & KVALITET

Teknisk funksjonalitet og
topp produktkvalitet.

 


 

Innovativt konsept

 

I en tid hvor tekstil lett blir ensartet gjennom masseproduksjon, har Nolimit Dance valgt å gå mot strømmen og leverer et konsept med skreddersydd designprofil.

 

Custom design gir valgfrihet og sublimering åpner for all verdens design på tekstil. Fritt valg av design og farger - akkurat slik du vil ha det.

 

Viktige elementer i vårt konsept er custom design til konkurransedyktige priser, samt leveranse med lave antall og kanskje markedets hurtigste produksjon.

 

Vi lager ditt dansetøy akkurat slik du vil ha det!

 


 

MODERNE TRYKKEMETODE

 

Digital trykk eller såkalt sublimeringstrykk, er en ny og moderne trykketeknologi med økt holdbarhet og tydelig miljøgevinst.

 

Alle grafiske elementer som designuttrykk, logo og tekst blir en integrert del av selve materialet gjennom at farge og grafikk trykkpresses inn i stoffets fiber med svært høy varme.

 

Fordelen med sublimering av logoer, bilder, tekst og annen grafikk er at trykken gjengis med permanent høy kvalitet. Trykken varer like lenge som selve plagget, uten å forvitre eller falme.

 

Og best av alt, trykken er inkludert i våre priser!

 

 

 


 

FORUSIGBART & ENKELT

 

Nolimit Dance skal være en forutsigbar partner som garanterer kontinuitet i type tøy som bestilles, vareutvalg og valg av farger.

 

Materialet farges inn digitalt og derfor kan vi levere samme fargenyanse for hver eneste produksjon, med et utvalg av over 100 fargenyanser for hver enkelt basisfarge.

 

Vår nettbaserte handelsløsning er basert å være tilgjengelig for våre kunder 24/7 og at det skal være enkelt å bestille. Enkel MinSide-funksjon, kjøpshistorikk, oversikt ifm. leveranser og alltid tilgjengelig for påfyll ved behov.

 

Enkelt for våre kunder og enkelt for tilhørende medlemmer!

 

 


 

Ta kontakt dersom ditt studio eller din klubb ønsker at vi skal sette opp en kundebutikk,
så sender vi informasjon om hvordan du kan tilby dine medlemmer unikt og kundetilpasset utstyr.

Kontaktskjema →